Servis

Z večletnim servisiranjem lastne kmetijske mehanizacije, ko smo na različnih kmetijskih strojih in priključkih pridobivali izkušnje smo se odločili naše znanje ponuditi trgu.

Vabimo vas, da se naročite za servis vaše kmetijske mehanizacije.

Miha Virc 040/474-667 ali miha@virc.si

Servis Traktor

Naše znanje na področju servisa traktorjev se je dopolnjevalo z razvojem, ki je tudi v industriji kmetijske mehanizacije povezano z elektroniko.

Izobraževanje in dopolnjevanje teoretičnega znanja s prakso na lastnih traktorjih nam omogoča, da lahko opravimo servis na vseh vrstah in znamkah traktorjev.

Servis Silokombajn

Samohodni silažni kombajni so razbremenil traktorje in povečali zmogljivost.

Silažni kombajni se lahko štejejo med težko kmetijsko mehanizacijo, če ne celo med najtežjo glede na tone materiala, ki ga na časovno enoto v primerjavi z drugimi stroji lahko predelajo.

Zaradi obremenitve in namena uporabe takšnega stroja mora biti SERVIS na prvem mestu.

Servis na samohodnih silokombajnih nudimo za vse vrste in znamke, največ servisne podpore z vidika zaloge rezervnih delov imamo za znamko CLAAS.

Servis Žitni kombajn

Žitni kombajn je stroj, ki opravi največ del naenkrat od vseh kmetijskih strojev. V to nas prepriča znanje, ki ga imamo o tem na kakšen način je spravilo žit potekalo pred uporabo žitnih kombajnov.

Za dobro delovanje stroja so nastavitve in servis stroja ključnega pomena.

Poznamo delovanje vseh znamk in tipov žitnih kombajnov, največ rezervnih delova (tudi rabljenih) na zalogi imamo za žitne kombajne znamke CLAAS.

Servis Balirka

Več let izvajamo storitve na različnih tipih balirk, različnih velikosti. Razumemo delovanje vezalnih sistemov kock in druge nastavitve, ki so pomembne za optimalno izvedbo storitve.

Največ rabljenih rezervnih delov na zalogi imamo za balirke CLAAS QUADRANT.