Proizvodnja piva poteka v vasi Hudo, kar je bila iztočnica za naziv blagovne znamke Hudo pivo. Pivovar Andrej Gačnik se s proizvodnjo piva ukvarja več let. Z letom 2019 pa se je odločil domače pivo ponuditi trgu.

Trenutno na voljo 4 okusi. Za večje količine potrebno naročilo.

IPA, 6,0 % alkohola, po okusu polno pivo, v katerem prevladujejo cvetlični in sadni toni ameriških hmeljev. Pivo z močnim okusom in več arome.

ALE JANTAR, 5,2 % alkohola, pivo ima barvo jantarja. Značilnega karamelnega okusa, katerega dopolnjuje mešanica slovenskih hmeljev. V Novem mestu, ki slovi po številnih arheoloških najdbah, je med njimi tudi nekaj raznovrstnih jantarnih najdb iz starejše železne dobe. Pivo je manj aromatično in zato tudi bolj pitno.

ALE SVETLO, 5,2 % alkohola, je lahkega in preprostega karakterja, z zmerno aromo slovenskih hmeljev. Piten in primeren za vsak dan.

ALE TEMNO, 5,5 % alkohola, lahko temno pivo, z okusom piškotov in karamele z blago grenkobo slovenskih hmeljev. Za ljubitelje temnih piv, vendar ne premočnega okusa.

ALE ČEŠNJA, 4,0 % alkohola, lahko in osvežilno pivo, je oranžno-jantarnega odtenka. V okusu se zazna prisotnost češnjevega karakterja, katerega dopolnjuje mešanica slovenskih hmeljev. S tem pivom se lahko osvežite v Smoothie & Juice Bar Rdeča Češnja, v novomeški SUPERNOV-i.

Poleg standardne kontrole vode za nas dodatno kontrolo opravlja Microbium d.o.o.